Εταιρεία

Ζήστε τη μαγεία της μουσικής αναπαραγωγής υψηλής πιστότητας, χρησιμοποιήστε όλες τις σύγχρονες μεθόδους αναπαραγωγής μουσικών αρχείων, υπηρεσίες streaming, multiroomκαι εκμεταλλευθείτε στο maximumτη σύγχρονη τεχνολογία. Συνδυάστε τις σύγχρονες τάσεις με τη μοναδική αναπαραγωγή του αναλογικού ήχου από ένα πικάπ με δίσκους βινυλίου. Η μουσική είναι φυσική ανάγκη του ανθρώπου και εξυψώνει τα συναισθήματα.

Βιώστε την καθηλωτική εμπειρία ενός συστήματος HomeCinema προσαρμοσμένου στο χώρο σας. Οι ταινίες αποκτούν άλλο ενδιαφέρον, και η ευχαρίστηση πολλαπλασιάζεται. Δώστε άλλη διάσταση στην οικιακή σας διασκέδαση.

H UltimateAudio είναι μια εταιρεία με πολυετή γνώση στο χώρο του οικιακού Hi-Fi και του HomeCinema, όντας εισαγωγέας και αντιπρόσωπος δεκατριών εταιρειών συσκευών ήχου και παράλληλα μεταπωλητής όλων των εγνωσμένων brands της αγοράς. Στην έδρα της εταιρείας θα βρείτε ειδικά διαμορφωμένους χώρους επίδειξης συστημάτων ήχου και εικόνας, καθώς και καταρτισμένο προσωπικό,  έτοιμο να δώσει λύση σε οτιδήποτε αφορά την αναβάθμιση του υπάρχοντος συστήματος σας ή την εξ' αρχής δημιουργία ενός νέου συστήματος Hi-Fi, HighEndAudioκαι HomeCinema, πλήρως προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

Επισκεφθείτε μας στο νέο μας πολυόροφο κατάστημα.

 

Ultimate Audio

powered by Home Entertainment Center

Πύρρωνος 5 Ηλιούπολη , 16346 , Αθήνα 
Τ.: 210 99 49 050 - 052 
E-mail: info@ultimateaudio.gr